Sjömansskolan

Skicka en ansökan

Är du intresserad av att påbörja en karriär till sjöss? Då är Sjöfartsutbildningen det rätta valet för dig. Skicka in din ansökan idag och ta första steget mot en spännande framtid på sjön!

Sjöfartsutbildningen

Sjöfartsutbildningen är en riksrekryterande gymnasieutbildning, vilket ger dig möjlighet att söka oavsett var i landet du bor. Du söker till oss genom att ange sökkod SX.

Om du inte är behörig till gymnasiet finns det möjlighet att börja på en introduktion till sjömansyrket. Utbildningen finns som ett sökbart alternativ hos gymnasieantagningen i Stockholm. Ta hjälp av din studie- och yrkesvägledare för att söka Sjömansskolans yrkesintroduktion.

Besök oss

Funderar du på att arbeta på sjön och undrar vad man gör på en sjömansskola?

Varför inte komma förbi oss och se vad vi sysslar med på vår skola och vårt fartyg? Tveka inte till att skriva ett mejl eller ringa till oss för en guidad tur. Du kan också fylla i formuläret så kontaktar vi dig. Det är nära till buss och tunnelbana och lätt att hitta.

Vill du ha mer information?

Fyll i formuläret här så ger vi mer information och kontaktar dig om du vill. Använd meddelandefältet så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig!

Kontaktformulär

Sjömansskolan Stockholm AB

Sjömansskolan i Stockholm erbjuder en riksrekryterande sjöfartsutbildning med starkt fokus på praktik och teori. Med avancerade träningsmöjligheter förbereder vi dig för en framgångsrik karriär till sjöss.