Lördagen den 5 december och lördagen den 30 januari lägger vi ut landgången och tar emot besökare som är intresserade av Sjöfartsutbildningen och vill se skolan och fartyget. Du får träffa elever och lärare. Det blir go-fika, sjömanssånger, stormsoppa, armbrytning och andra sjömansaktiviteter.

Du är välkommen – men måste anmäla dig först.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning av covid19.

För att undvika trängsel behöver vi kunna styra flödet av besökare. Därför vill vi att du fyller i formuläret. Vi behöver ha din anmälan senast 3/12 respektive 28/1. Om du missat att anmäla dig – hör av dig till skolan och kolla läget ändå på 08-578 111 30. Även med kort varsel.

(Det är bra om man kan hålla nere antalet vuxna som följer med dig, exempelvis att bara en förälder följer med)

Med tanke på de nya restriktionerna för minskad smittspridning i samhället har vi beslutat att ställa in den planerade aktiviteten Öppet hus och fartyg den 5 december.
Men fortfarande finns en liten chans att vi ska kunna genomföra öppet hus och fartyg den 30 januari som planerat.
Vi återkommer med information.

Fält markerade med * är obligatoriska.